Termene si conditii

Termeni si conditii de utilizare
1. Elemente definitorii
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre SC NATURAL CARP SRL, prin intermediul site-ului www.lacurilelazuri.ro
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o rezervare.
Vanzator societatea comerciala SC NATURAL CARP SRL, avand sediul social in MUNICIPIUL TARGOVISTE, str. BULEVARDUL INDEPENDENTEI NR 21 BL 11 SC A, ET 1, AP 8 , jud. DAMBOVITA, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J15/181/2017, CIF 37113963. Drepturi de Proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus. Specificatii toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. Serviciile oferite
Acces in incinta ingradita
Acces la dusuri si toalete
Acces la current electric
Stand de pescuit
Acces cabanute
Parcare auto

Tarifele afisate pe www.lacurilelazuri.ro/regulament.html sunt exprimate in RON si contin TVA. SC Natural Carp SRL are dreptul de a modifica tarifele afisate pe www.lacurilelazuri.ro/regulament.html precum si dreptul de a modifica caracteristicile pachetelor oferite in orice moment. Rezervarile confirmate nu vor fi afectate de aceste schimbari. Vanzatorul nu este responsabil pentru paza parcarii si obiectelor personale ale Cumparatorului aflate in incinta ingradita. Totusi Vanzatorul are un sitem de monitorizare video atat a parcarii cat si a incintei a caror inregistrari pot fi pus la dispozitia Cumparatorului si/sau institutiilor abilitate la cerere. Pentru detalii va rugam cititi cu atentie Politica privind supravegherea video.

3. Efectuarea rezervarii
Clientul se oblig a s a introduc a in Formularul de Rezervare date complete, corecte si conforme cu realitatea.
Dupa selectarea serviciilor dorite, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.
Rezervarea este asumata de catre Vanzator numai dupa transmiterea unui COD DE CONFIRMARE pe adresa de email completata de Cumparator in Formularul de Rezervare.
Inregistrarea domeniilor se realizeaz a in concordant a cu legislatia in vigoare.
SC Natural Carp SRL nu poate fi tras a la r aspundere pentru orice pagube cauzate de furnizarea de catre Client a unor informatii incorecte sau incomplete.
Clientul este de acord s a achite contravaloarea serviciilor noastre in avans, pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate: 48 ore, 72 ore, 96 ore, 120 ore pt 1 sau 2 pescari. Se mentioneaza faptul ca avansul care trebuie platit in momentul efectuarii rezervarii reprezinta contravaloarea a jumatate din valoarea totala a partidei. Programul de pescuit este in fiecare zi de la ora 18:00 la ora 18:00 exceptie fiind perioadele speciale mentionate din timp de administratia lacului pe canalele aferente. Predarea catre comparator a standului de pescuit se poate face pe toata perioada rezervata , dar nu mai devreme de ora 18:00 a primei zile de rezervare.

Este la alegerea Cumparatorului daca foloseste tot intervalul de timp rezervat sau numai partial. Timpul ramas din cadrul rezervarii, in cazul predarii de catre Cumparator a standului de pescuit inainte de data si ora de expirare nu este transmisibil catre alt Cumparator. Folosirea partiala a timpului rezervat de catre Cumparator nu influenteaza in nici un fel taxa platita. Cumparatorul este de accord ca folosirea partiala/neutilizarea a timpului de rezervare nu poate duce la returnarea partiala sau totala a sumelor platite catre Vanzator. Eliberarea standului si predarea acestuia se face de catre Cumparator cel tarziu pana la ora 18.00 din ultima zi aferenta rezervarii. Perioada minima de taxare 24 ore cu exceptie in weekend cand perioada minima de taxare este de 48 ore (rezervarile de weekend se pot face numai in format Vineri-Duminica).

4. Modalitatea de plata
Plata va putea fi efectuat a numai online cu cardul prin platforma online, in conditii de sigurant a deplin a. Cardurile acceptate la plat a sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru finalizarea corect a a tranzactiei, trebuie s a furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, f ar a spatii), data de expirare, numele detin atorului si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastr a ( in functie de card, unele informatii pot lipsi). Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei online care nu solicit a si nu stocheaz a nici un fel de alte detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Furnizorul (EuPlatesc.ro) nu va avea nici o obligatie (nici fat a de Utilizatorul Final, nici fata de Beneficiar) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denuntarea unilaterala a contractului de catre Utilizatorul Final si nu va raspunde in nici un fel fata de acesta.

5. Politica de anulare a rezervarii si returnarea
Orice anulare/modificare a rezervarii cu mai putin de 7 de zile calendaristice inainte de data rezervata, sau neprezentarea la data programata duce la retinerea integrala a taxei platite de catre Cumparator. In cazul anularii rezervarii in timp util, suma platita ca avans se poate folosi pentru o alta rezervare pe perioada anului in curs. Cererea de anulare/modificare a rezervarii se transmite transmite telefonic catre administrarea lacului.

6. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea catre SC NATURAL CARP SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

7. Politica de confidentialitate
Prin aceasta Politica de confidentialitate ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.lacurilelazuri.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra Politica de confidentialitate explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies. S.C. Natural Carp SRL. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care www.lacurilelazuri.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal. Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate . Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.
Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si supraveghere video Aceast a politica de confidentialitate („Politica ) se aplic a societatii SC Natural Carp SRL. Ne straduim s a oferim servicii si experiente memorabile tuturor clientilor nostri. Ne bucur am c a sunteti clientul nostru si pretuim loialitatea dvs. Suntem constienti de faptul c a, in zilele noastre, confidentialitatea reprezint a o problem a important a. Am dezvoltat aceast a Politica pentru a prezenta modul nostrum de gestionare a informatiilor personale pe care le colect am de la dvs. sau despre dvs. pe website-ul sau la sediul nostru, prin comunic ari scrise sau orale cu noi, atunci când vizitati proprietatea noastra sau din alte surse. Utilizând oricare dintre serviciile noastre si/sau acceptând aceast a Politica, de exemplu in contextul inregistr arii pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, intelegeti si confirmati c a vom colecta si utiliza date cu caracter personal asa cum este descris in aceast a Politica.

8. Facturare
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura, dupa primirea sumelor in contul Vanzatorului, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate datele necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9. Politica privind supravegherea video
1. Motivul legitim si temeiul juridic al supravegherii video Utilizarea sistemului de supraveghere video este necesara pentru a mentine un climat social optim si pentru a spori siguranta, securitatea si controlul accesului in incinta SC Natural Carp SRL, astfel cum este prevazut de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, precum si Hotararea Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.
Cadru legal: Legea nr. 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, cu modificarile si completarile ulterioare; Hotararea nr. 301 din 11 aprilie 2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor; Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) Instrucţiunile Autoritatii Europene de Protectie a Datelor Personale privind supravegherea video.
2. Scopul si sfera politicii privind supravegherea video SC Natural Carp SRL opereaza un sistem de supraveghere video pentru a preveni, descuraja, gestiona si ancheta incidentele de siguranta si securitate, precum si pentru protectia persoanelor, a bunurilor (de incendii, furturi, efractii, atacuri sau de orice alta amenintare). Sistemul de supraveghere video sprijina realizarea scopurilor comune legate de securitate si acces, prin monitorizarea unor zone si evenimente specifice. Sistemul face parte din masurile menite sa sprijine politicile de securitate ale SC Natural Carp SRL Aceasta politica stabileste mecanismele de utilizare a sistemul de supraveghere video, precum si masurile adoptate de SC Natural Carp SRL pentru a proteja datele personale si viata privata a persoanelor aflate in incinta SC Natural Carp SRL si in imediata sa apropiere. Elementele acestei politici de supraveghere sunt aplicabile in incinta SC Natural Carp SRL.
3. Asigurare operarii sistemului de supraveghere video in conformitate cu prevederile legislative referitoare la viata privata si protectia datelor
3.1. Revizuirea sistemului actual
Procedurile SC Natural Carp SRL sunt revizuite periodic, pentru a se asigura conformitatea cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)
3.2. Conformitatea
SC Natural Carp SRL proceseaza imaginile in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).
3.3. Sistemul CCTV
Sistemul Closed-circuit television (CCTV) al SC Natural Carp SRL poate fi supus periodic unei analize de risc pentru fiecare camera de supraveghere in parte. Pe baza analizelor si cu obiectivul de a reduce la minimum monitorizarea zonelor care nu sunt relevante pentru scopurile avute in vedere, localizarea camerelor si unghiurile de vizionare pot fi modificate, inlocuite sau confirmate.
3.4. Revizuirea politicii
Operatorul sistemului efectueaza o revizuire a proportionalit atii utiliz arii sistemului de supraveghere video asupra protectiei datelor cu caracter personal la fiecare doi ani. In cursul acestor revizuiri periodice, va aprecia daca: exista in continuare nevoie de un sistem de supraveghere video; sistemul continua sa serveasca scopului sau declarat; nu exista, in continuare, alternative adecvate.
Revizuirile periodice vor acoperi, de asemenea, si alte probleme identificate pe durata exploat arii sistemului, in special daca politica SC Natural Carp SRL de supraveghere video continua sa respecte legislatia si instructiunile in vigoare si daca este respectata in practica.
3.5. Solutii tehnologice care respecta viata privata
La comenzile de echipamente noi pentru sistem si, in masura posibilului, SC Natural Carp SRL va utiliza solutiile tehnologice optime, care sa se ridice la standardele si nivelul ultimelor tehnologii disponibile.
4. Zonele aflate sub supraveghere
Amplasarea camerelor de supraveghere si a unghiurilor de vizionare ale acestora se bazeaza pe o analiza a riscului, asigurandu-se orientarea camerelor exclusiv catre zonele cele mai importante din cadrul obiectivului supravegheat. Pentru a monitoriza punctele de intrare/iesire, standurile de pescuit ale incintei SC Natural Carp SRL, sunt prevazute camere de supraveghere.
5. Categorii de date personale colectate si scopul colectarii acestora
5.1. Caracteristici tehnice ale sistemului
Sistemul SC Natural Carp SRL de supraveghere video este un sistem conventional. Toate camerele de supraveghere functioneaza 24 ore/zi, 7 zile/saptamana. Calitatea imaginii in majoritatea cazurilor permite identificarea persoanelor aflate in zona de acoperire a camerei de supraveghere. Aceasta inregistreaza imagini digitale inregistrându-se, imaginile captate, precum si timpul, data si locul. Nu utilizam tehnologie de varf sau supraveghere video inteligenta, nu interconectam sistemul nostru cu alte sisteme si nu utilizam inregistrarile audio sau „CCTV cu sunet .
5.2. Scopul supravegherii video
SC Natural Carp SRL utilizeaza sistemul de supraveghere pentru a garanta siguranta, securitatea si controlul accesului. Sistemul de supraveghere contribuie la controlarea accesului in cladire si asigura securitatea si siguranta cladirilor, a personalului, turistilor si a vizitatorilor, precum si bunurile si documentele prezente sau pastrate in sediu. Sistemul de supraveghere video ajuta la prevenirea, descurajarea, gestionarea si, daca este necesar, anchetarea incidentelor legate de siguranta si securitate, a potentialelor amenintari sau accesului fizic neautorizat, inclusiv a accesului neautorizat in cladiri sau la infrastructura IT.
5.3. Limitarea scopului
Sistemul nu este utilizat in alte scopuri decat cele mentionate mai sus. De exemplu, nu este utilizat pentru a monitoriza prezenta angajatilor. Sistemul nu este utilizat nici ca instrument de ancheta in alte scopuri decat cele descrise mai sus, cu exceptia cazului in care este vorba de un incident de siguranta fizica sau de o infractiune. Inregistrarile pot fi transmise organelor de ancheta in cadrul unei anchete disciplinare sau penale oficiale.
5.4. Camere web
SC Natural Carp SRL nu utilizeaza camere web in scopuri legate de protectia sigurantei si securitatii.
5.5. Categorii speciale de date
Sistemul de supraveghere video al SC Natural Carp SRL nu are drept scop colectarea unor categorii speciale de date, cum ar fi originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenenta la sindicate sau date privind sanatatea sau orientarea sexuala. Cu toate acestea, sistemul poate prelucra date personale speciale privind s an atatea in situatia in care printre turistii sau vizitatorii hotelului se afl a persoane cu deficiente de vedere sau persoabe cu dizabilit ati fizice ( de exemplu, cele aflate in c arucioare sau care folosesc rampa de acces destinat a acestora). Sistemul CCTV monitorizeaza aria minima necesara pentru a asigura siguranta si securitatea incinteie. Scopul utilizarii acestor camere nu este de a inregistra sau procesa categorii speciale de date, nici de a viza un individ, ci de a fi capabil de a preveni, a evalua si a ancheta incidente legate de securitate. Operatorii sistemelor de monitorizare beneficiaza de instructaje periodice cu privire la protectia datelor si la drepturile fundamentale.
6. Dreptul de acces la informatii si beneficiarii acestora
6.1. Personalul intern si extern de securitate si intretinere
Sistemul computerizat CCTV nu permite operatorilor externi sa descarce inregistrari pe suporturi media externe (cum ar fi DVD-uri sau chei USB). Intretinerea sistemului de supraveghere video este, de asemenea, efectuata de un contractant, sub supravegherea unui reprezentat al SC Natural Carp SRL.
6.2. Dreptul de acces la datele personale
Politica de securitate a SC Natural Carp SRL cu privire la supravegherea video precizeaza si documenteaza cine are acces la inregistrarile de supraveghere video si/sau la arhitectura tehnica a sistemului de supraveghere video, in ce scop si in ce constau drepturile respective de acces. In special, documentul precizeaza cine are dreptul:
sa vizioneze imaginile in timp real;
sa vizioneze imaginile inregistrate;
sa copieze;
sa descarce;
sa stearga;
sa modifice imagini.
Drepturile de acces sunt stabilite prin decizia conducerii SC Natural Carp SRL.
6.3. Formarea personalului cu privire la protectia datelor
Tot personalul cu drepturi de acces, inclusiv agentii de securitate externi si tehnicienii de intretinere, beneficiaza de instructaj cu privire la protectia datelor.
6.4. Angajamente privind confidentialitatea
Personalul cu drepturi de acces, inclusiv personalul extern care efectueaza operatiuni CCTV sau de intretinere a sistemului, semneaza angajamente de confidentialitate pentru a garanta ca nu transmit, nu arata sau nu divulg a nimanui in niciun fel continutul imaginilor de supraveghere video, cu exceptia destinatarilor autorizati.
6.5. Transferuri, comunicari si registre
Informatiile stranse ca urmare a procesarii datelor personale, inclusiv imaginile CCTV, pot fi comunicate organelor judiciare sau de aplicare a legii pentru a ancheta sau urmari fapte penale. Aceste transferuri nu se efectueaza decat la cerere. Nu au loc transferuri periodice sau de rutina. De asemeni, persoanele ce au suferit o paguba materiala in incinta SC Natural Carp SRL pot solicita pe baza unei cereri scrise, supusa aprobarii conducerii, accesul la vizionarea inregistrarilor video relevante asupra faptei incriminate.
7. Protejarea datelor personale
Pentru a proteja securitatea sistemului de supraveghere video ca intreg, inclusiv a datelor personale, se pun in practica o serie de masuri tehnice si organizationale. Se iau toate masurile posibile, tehnice si fizice, pentru a asigura securitatea sistemului si asigurarea protectiei datelor, printre altele:
personalul (extern si intern) semneaza acorduri de nedezvaluire si confidentialitate;
utilizatorilor li se acorda drepturi de acces numai la acele resurse care sunt strict necesare pentru a-si putea desfasura activitatea (pe baza necesitatii de a cunoaste);
intocmirea unei liste actualizate a tuturor functiilor/posturilor care au acces la sistem in permanenta si descrie drepturile lor de acces.
8. Pastrarea datelor
Perioada de pastrare a imaginilor captate de sistemul de supraveghere video este de maximum 2 luni. Aceasta perioada de pastrare este esentiala pentru investigatiile de securitate, deoarece din cauza prezentei utilizatorilor in diverse locuri de activitate, in multe cazuri reclamatiile sunt depuse dupa multa vreme de la incident. Daca este nevoie ca o imagine sa fie pastrata pentru investigatii ulterioare sau pentru a aduce dovezi in cazul unui incident de securitate, aceasta poate fi pastrata pe durata anchetei si, daca este necesar, poate fi arhivata, odata cu ancheta, pentru o perioada de pana la un an.
10. Promotiile
Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. SC Natural Carp SRL. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.
11. Disclaimer
MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE ASA CUM SUNT FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. SC Natural Carp SRL. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. SC Natural Carp SRL. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar SC Natural Carp SRL. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.
12. Limitarea responsabilitatilor
SC Natural Carp SRL., furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.
13. Legile aplicabile
Acest site este administrat de SC Natural Carp SRL.
SC Natural Carp SRL . nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.
14. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15. Generalitati
SC Natural Carp SRL poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI