Ce primești împreună cu rezervarea ta

Facilitățile noastre.

Complexul Lazuri.

O adevarata oaza de relaxare. Incercam sa punem la dispozitia pescarilor o combinatie de confort si natura. Un cadru rupt de aglomeratie si agitatie, dar oferind in acelasi timp facilitati care sa aduca un nivel de confort ridicat, inclusiv pentru partidele lungi.

Cabanute.

Fiecare stand dispune de o cabanuta buna de adapost atat pe vreme calda cat si pe vreme rece. Suficient de spatioase cat sa incapa doua paturi plus masuta si bagaje. O veranda suficient de mare cat sa puteti sa stati la adapost si sa va bucurati de ploile calde de vara.

Facilitati oferite.

Pe langa casute fiecare stand dispune de ponton, iluminare la stalp, masa si banci din lemn, gratar si saltea de primire. Pe timpul sezonului rece putem pune la dispozitia pescarilor si incalzitoare pe baza de gaz. Casutele sunt de asemenea iluminate.

Respect reciproc.

Pentru orice problema sau solicitare administratia Complexului Lazuri va sta dispozitie. Vom incerca sa oferim asistenta si raspuns solicitarilor venite din partea pescarilor. Tot ceea ce dorim in schimb este sa primim acelasi respect pe care si noi il oferim la randul nostru si de asemenea ca fiecare pescar sa nu se abata de la regulament.